Préférence Infinia 1 Black Pearls Napoli Zwart

Het product

Je kleuring weerspiegelt je persoonlijkheid, je verlangens, je humeur, je karakter. Een vervaagde haarkleur na enkele weken is dus geen optie! L’Oréal Paris zorgt met Préférence Infinia voor een haarkleuringsrevolutie, de 1e kleuring die weerstand biedt aan de tand des tijds.
NIEUW: Préférence voegt nu voor het eerst de Color Extender toe aan de kit. Deze tussentijdse kleurbehandeling stelt je in staat om jouw prachtige kleur nog langer te behouden. De verzorging is beschikbaar in zeven verschillende formules – één per kleurfamilie – en past zich perfect aan elke haarschakering aan voor een stralende kleur en een gesublimeerde glans. Je kleur blijft stralen zoals op de 1e dag tot acht weken lang.

Het resultaat

  • - Verfijnde en rijke kleur met een intense glans.
  • - Perfecte grijsdekking

Hoe te Gebruiken?

De Color Extender: deze verlengende kleurverzorging brengt u om de drie weken aan. Hij doet de intensiteit opleven en geeft opnieuw glans aan jouw kleuring.
De kleur vasthoudende verzorging: gebruik de glansverzorging één maal per week tussen twee kleuringen door.

Andere Préférence Infinia producten

Kies een nuance

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.