Préférence Les Effets Ombré n°1 Voor lichtbruin tot donkerbruin haar

Het product

Voor het eerst, creëert u zelf eenvoudig een stralend wild kleurverloop effect door enkel de lengten en punten van het haar te verhelderen, met één simpele borstelstreek. Wild Ombrés van Préférence combineert de technologie van een milde verhelderende crème met een Nutri-Ceramide verzorging voor een verhelderend resultaat en glanzend zijdezacht haar.

Het resultaat

Verheldert de lengten en punten in één enkel borstelstreek

Hoe te Gebruiken?

Wild Ombrés verheldert het haar en geeft het een natuurlijk zonnig effect. Het is makkelijk in gebruik en omdat de wortels niet worden gekleurd, hoeft de uitgroei niet bijgewerkt te worden ! Voor een optimaal resultaat, begin uw Ombré toepassing tussen oor en kin, ongeacht de lengte van uw haar. Een kapsel met laagjes benadrukt het kleurverloop effect van Wild Ombré. Wild Ombré geeft uw trendy look extra structuur en spontaniteit.

Tip van de kleurspecialist : het kleurresultaat hangt af van uw basiskleur en de wachttijd. Om uw Ombré vorm te geven, begin de applicatie op de punten en ga geleidelijk naar boven, terwijl je steeds je haar kamt van hoog naar laag. 

Andere Préférence Les Effets producten

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.