Sublime Mousse 200 Sensueel Zwart

Het product

Sublime Mousse is een verzorgende permanente haarkleur die grijze haren perfect dekt, maar de natuurlijke schakeringen van uw haarkleur behoudt. Deze rijke mousse verdeelt zich gelijkmatig over het gehele haar. Net zo makkelijk als een shampoo, bereikt de mousse zelfs de meest moeilijke delen van het haar, zoals de achterkant van het haar. Het resultaat: De meest sublieme, permanent, stralende kleuren. Zichtbaar, maar met een natuurlijk resultaat. Rijk, maar niet overdreven. En grijze haren? 100% grijsdekking !

Het resultaat

• Perfecte grijsdekking.
• Zo gemakkelijk aan te brengen als een shampoo.

* Zijdezacht en soepel haar, vol vitaliteit

Hoe te Gebruiken?

Kleurt u uw haar voor de eerste keer? Dan zijn deze tips voor u:
• Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, vermijd altijd het kleuren van de donshaartjes langs het gezicht, omdat dit de illusie wekt dat de haargrens meer naar voren komt. Om dit te voorkomen, maak de haargrens langs het gezicht goed schoon met een watje na de toepassing om het kleurproduct dat eventueel op de huid is gekomen te verwijderen.
• Eindig met koud water bij het uitspoelen van de kleuring. Het frisse effect versterkt de glans van het haar.
• Vergeet bij het kleuren nooit uw "beste vriend": een goede kookwekker die u herinnert aan de inwerktijd van het product.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.